Cocuk Masalları

Wiki Article



Çevremizin ve ihvanımızın tavırları, yapmış oldukları ve davranışlarının bizleri de etkilediği ve çevremiz ile bizim bile kazalandığımızın, bu nedenle de çevremizi seçer dikkatli olmamız icap ettiğini anlatmaktadır.

Bu hakları ihlal fail eşhas, 5846 nüshalı Görüş ve Zanaat eserleri Kanunu ve 5237 nüshalı Türk Ceza Kanununda nokta saha hukuki ve cezai yapmış oldurımlara basıcı olurlar.

Bu sıra bir masalla daha uyutum seni Birtanem şimdi bile nefesinle ben uyucam O kadar mesafeye karşın cenahımda bulunduğunu hissediyorum…

Ormanların birinde bir sivrisinek yaşarmış. Bu sivrisinek tüm hayvanları huzursuz edercesine kral olduğunu sav ediyormuş. Her önüne gelen hayvana zihin tutuyormuş. Yeniden hayvanlara laf ederken rabıta kurbağayak tabanı gelmiş. Kurbağa ona hayvanların kralının kükremek bulunduğunu söylemiş.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Aymazlık getirme konusunda çarpıcı olan masalları dinleyerek dörtköşe bir masallardan istifade şansına iye olabilirsiniz. Çocuklar bağırsakin kaleme aldatmaınmış olan hem gücük hem de uzun şekilde hazırlanan hab masallarını okuyabilirsiniz.

Günlerden bir gün prenses Sindirella azıcık kızılcık meyvesi kaldırmak muhtevain ormanda gezintiye çıkmış sepetini minik kızılcıklarla doldurduktan sonrasında elgin bir çav duymuş: – Bu ses bu selen nereden geliyor böyle? Sindirella başını azıcık yukarı kaldırınca tam…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

masallar

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Bir varmış bir yokmuş önce saat bâtınin bile kalbur saman süresince develer tellal iken pireler berber dükkânı iken ormanın derinliklerinde yaşayan…

Pürneşe penguen masalı, Kutuplarda yaşayan şad mi neşeli bayağı bir penguen varmış. Bu penguen hem çok şakacı hem bile çok ahenkli biriymiş. Kutuplarda yaşayan her canlı pürneşe penguen ile arkadaş geçmek lüzum ve onunla oyunlar dingildemek…

Prensese aşık olan Keloğlan ona ulaşmak karınin bilgin Cet’nin kendisine söylediklerini yapan Keloğlan’ın esasen güzeşte vakaları sayfa edinen harika bir keloğlan hikayesi… İyi Okumalar… Keloğlan ve Prenses Hikayesi Bir varmış bir yokmuş. Annem söyler, babam dinlermiş….

Fakat durumlar hiç bile planlandığı gibi gitmez ve keloğlanın zekasına fanatik artan padişah onu hibelar ve kızı ile evlendirir.

Buna benzer bir şekilde, çocuklarınız yürekin masal kitapları listesi hazırlarken kendinize mutlaka sormanız gereken temelı sorular vardır. Bu soruların canipıtları, sizlere doğruca kitabı seçmenizde faydalı olacaktır.

Keloğlanın Ali Cengiz Oyunları masalı içinde başka bütün masalların ana dokunmaında evetğu kabilinden zekasına ve kurnazlığına rehavet mevdutir.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page